coach

Coaching és sok minden más

Bemutatkozás

Üdvözlöm,Lőrincz András vagyok Life Coach, HR szakember. Közel húsz éve foglalkozom emberekkel, kiválasztással, toborzással. Az elmúlt évek során a figyelmem egyre inkább a coaching felé fordult, amiben egy olyan eszkörendszerre találtam rá, ami az egyénre fokuszál és egyedi, személyre szabott megoldásokat kínál elakadásokra, önismereti, párkapcsolati gondokra, problémákra.

Tanácsadás - megmondom a tutit - helyett a coaching folyamat során az egyén saját erőforrásaira támaszkodva mindenki saját maga találja meg a számára legkedvezőbb megoldást, utat, célt. A coaching egy folyamat, a megoldásra koncentrálva,  irányított beszélgetések sorozatán keresztül vezet az út a megoldásig.  

A "kinyilatkoztatott tuti megoldással" szemben a saját megoldás sokkal tartósabb, hiszen azt mindenki igazán a magáénak érzi.

A honlapon időről időre igyekszem új, tartalmas bejegyzésekkel segíteni az érdeklődőket bevezetni a coaching világába, kérem kövessék gondolataimat.

portre.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egycoachgondolatai.blog.hu/api/trackback/id/tr514605674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

coach

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása